O`ZBEK TILIDA HIKMATLI SO`ZLARNING O`RGANILISH TARIXI - Pardaboyeva Muxlisa Zokir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamizda barqaror birliklarning tarkibiy qismini tashkil etuvchi hikmatli so`zlar xususida so‘z yuritiladi. Hikmatli so`zlarning kelib chiqishi va uning tarixiga nazar tashlaymiz .