O`ZBEK TILIDA IBORALARNING O`RGANILISH TARIXI - Muxlisa Pardaboyeva Zokir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada barqaror birikmalar tarkibiga kiruvchi iboralar haqida so`z boradi. Iboralarning kelib chiqishi va ularning tarixiga nazar tashlanadi