УМУМИЙ ЎРТА МАКТАБЛАРИ ҚУЙИ СИНФЛАРИДАГИ ЎҚУВЧИЛАРДА ЭКОЛОГИК ТАРБИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ИЖОБИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Raxmatov O‘lmas Umurboevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация Ушбу мақолада қуйи синф ўқувчиларида атроф-муҳитга ижобий муносабатни шакллантиришнинг илмий-педагогик жиҳатлари атрофлича очиб берилган. Шунингдек, бошланғич синф ўқувчиларида атроф-муҳитга ижобий муносабатни шакллантиришда болалар билан ишлашда замонавий усул, техника ва инновацияларнинг қўлланилишига доир маълумотлар келтирилган.