CHET TIL O'QITISHDA TILLARARO INTERFERENSIYA VA KONTRASTIV TAXLIL GIPOTEZASI - O'zganova Dilnoza A'zamjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada chet til o'qitishda tillararo interferensiya va kontrastiv taxlil gipotezasi, Tillararo nazariyaga muvofiq ingliz tili o‘rganish jarayoniga ta’sir etuvchi barcha omillar, Ingliz va o‘zbek tillaridagi leksikaning va interferensiya hodisasining o‘rganilayotgan muammolari haqida ma’lumotlar berilgan.