YOSHLARDA MA’NVIY-MADANIY BARKAMOLLIKNI SHAKLLANTIRISHDA IJTIMOIY-GUMANITAR FANLARNING O‘RNI - Taxir Maxammatjonovich Burxanov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Mazkur maqolada ijtimoiy - gumanitar fanlar o‘qitilishi va ma’naviy ma’rifiy tadbirlar orqali, yoshlarimiz qalbida milliy tafakkur va sog‘lom dunyoqarash asoslarini mustahkamlash haqida fikrlar ёritilgan.