BUXORO VILOYATI TUPROQ-IQLIM SHAROITIDA KARTOSHKA EKINI HOSILDORLIGINING SAMARADORLIGI - Hakimova Nodira Xayrilloyevna; Sodiqov Davron Bahron oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston xususan Buxoro viloyati tuproq- iqlim sharoitida kartoshkani yetishtirilishi, xalq xo‘jaligi uchun uning ahamiyati, hosildorigi, biologiyasi va iqtisodiy samaradorligi haqida ma‘lumot keltirilgan.