MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA SAHNALASHTIRISH FAOLIYATINING TAMOYILLARI - Teshabayeva Zamira Sobirovna; Qurbonova Nargiza Faxriddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida sahnalashtirish faoliyatining bolalarni ma’naviy tarbiyalash, emotsional olamini boyitish, ijodga e’tibor va qiziqish uyg’otishdagi o’rni haqida ma’lumotlar bayon etiladi. Maktabgacha yoshdagi bolalar bilan sahnalashtirish mashg’ulotlarini to’g’ri tashkil etishda tarbiyachi amal qilishi lozim bo’lgan tamoyillar haqida so’z boradi.