ANEMIYA (KAMQONLIK) BILAN KURASHISH - Abdiqulova Zahro Nurali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqola anemiya (kamqonlik) ni keltirib chiqaradigan sabablar,ular bilan kurashish va oldini olish haqida boʻlib,uni davolshda qoʻllaniladigan samarali usullar haqida maʼlumot berilgan.