O’ZBEKISTONDA MADANIY TURIZM - Yunusov Arman Fayzulla o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘zbekistonning tarixiy, madaniy va san‘atiy merosini, madaniy turizm sohasidagi rivojlanishini, davlatning qilgan qadamlarini, turizm markazlarini rivojlantirish loyihalarini va xalqaro xarajatlarni oshirish uchun amalga oshirilayotgan strategiyalarni tahlil qilingan.