DORIVOR O’SIMLIKLAR OLAMI VA UNING INSON SALOMATLIGIDAGI AHAMIYATI - Ibragimova Shahnoza Rustamovna; Mardonova Mehinbonu Sunatillo qizi; Karimova Nargiza Tugalbayeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Aannotatsiya: ushbu maqolada dorivor o’simliklar va ularning xususuiyatlari, mamalakatimizda dorivor o’simliklar tarmog’i rivoji UCHUN olib borilayotgan ishlar xususidagi fikrlar berilgan.