AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING BOSHQARUV TIZIMIDA TUTGAN O‘RNI - Nasiba Shodiyeva Ro'zimurod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining boshqaruv tizimida tutgan o‘rni, jamiyatning rivojlanishida axborotlashtirishning roli, axborotlashtirishning jahon tajribalar, boshqaruv tizimi faoliyatining axborot jihatlari to'g'risida to'liq fikr yuritilgan.