KIMYO FANINI ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARI YORDAMIDA O'QITISH METODIKASI. - Jumartova Latofat Ubaydullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada zamonaviy axborot texnologiyalarining rivojlanishi bilan kimyoni o'qitish va o'rganishni yaxshilash uchun foydalanish mumkin bo'lgan ko'plab innovatsion yondashuvlar va metodlar hamda ularning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.