INFORMATIKA FANINI O’QITISHDA AKT NING AHAMIYATI - Beknazarov Axmed Xushmurodovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada informatika va axborot texnologiyalari fanini o’qitishda kompyuter amaliy dasturlaridan biri Power Point dasturida yaratilgan ta’limning interfaol usullari keltiriladi. Ta’limning bu interfaol usullari e'tiborni, kuzatishni shakllantirishga, xotirani, fikrlashni, tashabbusni rivojlantirishga yordam beradi. O’quvchi va o'qituvchi o'rtasidagi munosabat o’rnatishni ta'minlaydi.O’quvchilarni ushbu fanga bo’lgan qiziqishini yanada orttiradi.