OY – YERNING TABIIY YO’LDOSHI. - Jabborova D.Q.; Sharipova N.U. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Yernig tabiiy yo’ldoshi- Oyning yerrdan uzoqligi, massasi, hajmi, o’lchamlari, tarkibi, Yoshi haqida hamda Oyning tadqiq qilinishi, Oy ta’sirida Yerdagi okean va dengizlarning ko’tarilishi va pasayishi haqida ma’lumotlar berilgan.