SAVDO MAJMUALARI HUDUDIDA AVTOMOBILLARNI SAQLASH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - E.B.Xaytbayev; Q. O‘rzamatov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ishlab chiqilgan tavsiyalar asosan yirik savdo majmualarida avtomobillarni saqlash samaradorligini oshirish orqali yo‘llarning qatnov qismidagi tirbandlikni oldini olishga qaratilgan masalalar yechimi yoritilgan.