ALKANLARNING OLINISHI VA FIZIK XOSSALARI. ISHLATILISHI. - Abdurahmonova Rohila Solijonovna; Niyozmetova Dilnoza Rustamjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada alkanlarning olinishi va fizik xossalari to'liq yoritilgan.Ishlatilish sohalari ko’rsatilgan .