SIKLOALKANLAR.NOMENKLATURASI.IZOMERIYASI.OLINISHI. SIKLOALKANLARNING FIZIK VA KIMYOVIY XOSSALARI. - Abdurahmonova Rohila Solijonovna; Niyozmetova Dilnoza Rustamjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sikloalkanning olinishi va fizik xossalari to'liq yoritilgan.Ishlatilish sohalari ko’rsatilgan .