QURILISH KORXONALARIDA BUXGALTERIYA BALANSI TAHLILI - Yahyoyev Toʻlqin; Suyarova Shahzoda; Mamayusopov Diyorbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda qurilish korxonalarida buxgalteriya balansi tahlili va uning xususiyatlari to’g’risida muallif izlanishlari aks ettirilgan hamda ularni takomillashtirish bo’yicha takliflar ishlab chiqilgan.