BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINING MATEMATIK SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - Fatulloyeva Munira Saloxitdinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada boʻlajak boshlangʻich sinf oʻqituvchisining metodik tayyorgarligini takomillashtirishda xalqaro baholash dasturlaridan foydalanish imkoniyati ochib berilgan. TIMSS xalqaro baholash dasturlarini ta’lim jarayonida qoʻllashda erishiladigan yutuqlar tahlil etilgan.