BIOLOGIYA FANINI OʻQITISH METODIKASI - Abdumurodov Boyburi Panjiyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biologiya fanining kelib chiqishi tarixi va rivojlanish bosqichlari haqida maʼlumotlar berib o'tiladi. Rivojlanishi bosqichlari hamda fanning hayotimizda tutgan oʻrni haqida ham qimmatli maʼlumotlar berib oʻtilgan!