YOSHLARNING TURLI XORIJIY TILLARNI O`RGANISHGA BO`LGAN QIZIQISHLARINI RIVOJLANTIRISH VA TAKOMILLASHTIRISH. MUSTAQIL TIL O`RGANISH METODIKASI. - Abdullayeva Yulduz Dilmurod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yoshlarning turli xorijiy tillarni o`rganishga bo`lgan qiziqishlarini rivojlantirish va takomillashtirish yoritib berilgan. Shu bilan birga maqolada turli xorijiy davlatlarning tillari hamda madaniyati ilmiy qarashlar asosida o`z aksini topadi.