AN’ANAVIY VA ELEKTRON TA’LIMNING, AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - A.A.Karajanova; D.K.Sipatdinova; B.E.Zarımbetova; A.Reymova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mavzuga ta’lluqli pedagogik texnologiyalarni talabalarga yangi ta’lim metodlari orqali yetkazish, dasturlash tilini o‘rganishda foydalaniladigan usullar va manbalar haqida xulosa va takliflar keltirilgan. Bugungi kundagi jamiyatning rivojlanish suratini hisobga olib ta’lim jarayonini izchillashtirishga harakat qilar ekanmiz bevosita zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishga to‘g‘ri keladi.