O’ZBEK VA RUS BUYUK YOZUVCHISI ALEKSANDR AKRADVICH FAYNBERG IJODING BUGUNGI KUNDAGI O’RNI VA ROLI - Najmiddinova Shahinabonu Nutfullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek va rus yozuvchisi , betakror va unitilmas asarlar muallifi Aleksandr Faynberg yorqin xotirasi , hayot yo’li va ijodi , jumladan , buyuk yozuvchi qoldirgan merosining bugungi kundagi ahamiyati va o’rni haqida so’z yuritiladi.