ODAM ORGANIZMIDAGI MAKRO VA MIKRO ELEMENTLARNING FUNKSIYASI - Abdulmahmudova Shodiyona Shuhratjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada mikroelementlar, makroelementlar, magniy, kalsiy, kaliy, natriy, fosfor, haqida, bu elementlarning inson organizmidagi funsiyasi haqida ma’lumotlar keltirilgan.