ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI DARS JARAYONIDA QOLLANILISH SAMARASI - Qosimova Gulmira Otaqoziyevna; Moʻminova Dilafruz Dilmurodjon qizi; Yuldasheva Munira Muydinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning sinfdagi darslarning sifati, dinamikasi va natijalariga ta'siri o'rganiladi. Innovatsion o'qitish vositalari va usullarini integratsiyalashgan holda, o'qituvchilar talabalarning faolligini oshirish, interaktiv ta'lim tajribasini rivojlantirish va umumiy akademik ko'rsatkichlarni yaxshilashga qaratilgan. Tadqiqot mavjud adabiyotlarni ko'rib chiqadi, qo'llaniladigan turli usullarni tahlil qiladi, empirik natijalarni taqdim etadi va samarali amalga oshirish bo'yicha tavsiyalar bilan yakunlanadi.