ЭКОЛОГИЯ СОҲАСИДАГИ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР СОДИР ЭТИЛИШИ САБАБЛАРИ ВА УЛАРГА ИМКОН БЕРГАН ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ. - Мирзаикромова Фотимахон Мирзаакбар қизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақола орқали ҳуқуқбузарликлар профилактикасида экология сохасидаги ҳуқуқбузарликларнинг ўзига хослиги, ушбу турдаги ҳуқуқбузарликларнинг содир этилиш сабаблари ва уларга имкон берган шарт-шароитлар хамда профилактика инспекторининг экология сохасидаги ҳуқуқбузарликлар профилактикаси фаолияти ёритилиб, мамлакатимизда ушбу ҳуқуқбузарликни олдини олишга қаратилган чора-тадбирлар кўрсатиб ўтилган