COVID-19 ПАНДЕМИЯСИДАН КЕЙИН ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Қиличев Ботир Пардаевич (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Мақолада Осиё минтақасида COVID-19 пандемиясидан кейин туризм соҳасининг ривожланишига тўсиқ бўлаётган омиллар, Ўзбекистонда ушбу омилларни бартараф этиш имкониятлари, уларнинг ҳуқуқий асослари ҳамда соҳани ривожлантириш йўналишлари ёритилган.