"FAZODA DEKART KOORDINATALARI SISTEMASI VA VEKTORLAR" - Rasulova Dilshodaxon Erkinovna; Omonova Shoxistaxon Esonboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada fazoda dekart koordinatalari sistemasi va vektorlar haqida ma'lumotlar berilgan.