MAKTAB O’QUVCHILARI O’RTASIDA SOG’LOM PSIXOLOGIK MUHITNI RIVOJLANTIRISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Eshqulova Roza Omonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maktab yoshidagi bolalarning ruhiy holati va ulardagi psixologik savodxonlik ko’nikmalari avvalo oilada ota-onalari tomonidan o’z hayotiy tajribalari va bilimlari doirasida tarbiyalab boradilar. Bugungi kunda o’sib kelayotgan yosh avlodga hayotda muvaffaqiyatga erishish uchun zarur bo'lgan psixologik ko'nikmalarni rivojlantirsh zamon talabi.