TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOG FAOLIYATINING TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHDAGI O’RNI VA AHAMIYATI - Ashurov Ziyodjon Toyrjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bolalar ijtimoiylashuv, tarbiya va ta'lim jarayonida qiyinchiliklarga duch kelishadi, oʻzlarini shaxs sifatida rivojlantirishga intilmaydilar. Maqola maktab davridagi bolalarni tabiyasi ogʻir bolalarni tarbiyalash sabablarini oʻrganish va oʻqituvchilar bilan psixologlar birgalikda ota-onalarga oʻquvchilarning ta'im jarayonini tashkil etishda o'z vaqtida tuzatish yordamini koʻrsatish masalalariga bagʻishlangan