BARKAMOL AVLOD MAKTABI MENING KELAJAGIM - Shomurotova Yulduz Majidovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada kompetentlik tushunchasi va iqtisodiy kompetentlikning mazmun-mohiyati tahlil. Shuningdek, Barkamol avlod bolalar maktablari direktorlarining iqtisodiy kompetentligini rivojlantirish masalalari muhokama etilgan.