ALISHER NAVOIYNING FILOLOGIK, NASRIY VA TARIXIY ASARLARI - Kazakboyeva Parvina Alisher qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiyning hayot yo ‘li uning ma’naviy me’rosi, filologik, nasriy, tarixiy, shuningdek, iqtisodiy sohalarga bag‘ishlanagan asarlari xususida so‘z yuritiladi. Alisher Navoiyning yoshlarga qoldirgan me’rosi o‘rganilib, ahamaiyatli jihatlari tahlil qilinadi.