BOLALAR SEREBRAL FALAJINING KELIB CHIQISH SABABLARI VA OLIB BORILADIGAN LOGOPEDIK ISH JARAYONI - Isodullayeva Iqboloy Sodiqjonovna; Maxammatova Flora Baxtiyorovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalar serebral falaji, bu toifadagi bolalar tasavvuri, nutq buzilishining o‘ziga xos tomoni, bolalarning ixtiyoriy faoliyatida tartiblilikka eri- shishdagi qiyinchiliklar, bolalardagi harakat buzilishlari, nutq nuqsonlarining kelib chi- qish sabablari, ularni oldini olish usullari haqida ma’lumot berilgan