EFFECTIVE METHODS OF TEACHING ENGLISH - Yangiboyeva Sevara (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o'qitishning samarali usullari muhokama qilinadi. Zamonaviy innovatsion texnologiyalar va qiziqarli interfaol usullardan foydalangan holda til o‘rganishning afzalliklari haqida fikrlar, misollar va rag‘batlantirishlar mavjud. Interfaol usullar, masalan, swot-tahlil, sinxveyn usuli, T-sxema usuli, KWL diagrammasi, klaster usullari fanning asosiy maqsadiga yo'naltirilgan bo'lishi kerak. Aks holda, ishlatiladigan bunday usul hech qanday qiymatga ega bo'lmaydi. Bu o‘quvchilarda bolalikdan til o‘rganishga bo‘lgan qiziqish va tilni sevish qobiliyatini uyg‘otishning eng muhim omillaridan biridir.