STOL TETRI UCHUN PERSONAJLAR YASASH VA UNI SAHNALASHTIRISH - Tuychiyeva Xusnida Toirjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada bolalar rivojlanishida teatr faoliyatining roli, stol teatri mazmuni, turlari, teatr personajlarini yasash hamda sahnalashtirish xususidagi fikrlar o’rin olgan.