BOZOR XUDUDIDAGI TUXUMLARNING VETERINARIYA SANITARIYA EKSPERTIZASI - Bekturova Nigoraxon Baxtiyor qizi; Xo‘jaxonova Moxinur Farxodjon qizi; Xo‘jaxonov Shoxruzxon Idrisxo‘ja o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tuxum mahsulotlarining ekspertizasi, ya’ni sifat nazorati, mahsulotni iste’mol uchun yaroqliligi, tuxumni maxsus apparatlar bilan tekshirish usullari keltirib o‘tilgan.