G`AFUR G`ULOMNING “SOG`INISH” SHE’RIDAGI OTA SOG`INCHI - Eshboyev Sharafiddin (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Sog`inch tuyg`usi bu eng ko`p azob beradigan tuyg`ulardan biridir va u insonlarni judayam qattiq qiynaydi. Ushbu maqolada esa G`afur G`ulomning “Sog`inish” she’ridagi ota sog`inchi tasvirlangan va o`g`lini urushga yuborgan otalarning ichki kechinmalari yoritilgan.