IJODKORNING MA’NAVIY OLAMI - Abdusamad Risqitillayev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: mazkur maqolada ijodkor Murod Muhammad Do’stning ijodi, uning film yaratish uslubi haqida so’z boradi. Shuningdek, uning filmlaridagi xilma-xillik, ijokorona qarashlari, ijro etgan rollari haqida mulohaza yuritiladi.