INFORMATIKA FANINI O'QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Qurbonova Naima Mustofokulovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada informatika fanini o‘qitishda ishlatiladigan zamonaviy interfaol metodlar va ularning ahamiyati,dars jarayoniga va ta'lim sifatiga ta'siri hamda o'quvchilarni dars jarayoniga qiziqtirishdagi ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.