OLIMPIADALAR INNOVATSION O‘QITISh USULI SIFATIDA - Dosjanov Baxitjan Muratovich; Yeralieva Guljaxon Alimbaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. O‘quv jarayonida mashg‘ulotlarni olib borishni interaktiv shakllaridan foydalanish talabalarda kasbiy va umummadaniy kompetensiyalarni shakllantirishga yordam beradi. O‘qitish jarayonida interaktiv usullarni qo‘llashga tayangan o‘quv jarayoni, guruhning barcha talabalarini o‘quv materialini o‘zlashtirishga jalb etish asosida tashkil qilinadi. Birgalikdagi faoliyat degani, bu mashg‘ulot davomida har bir talaba o‘zining bilimi, faoliyat yo‘llari bilan fikr almashadi, vaziyatni hal etishda o‘zining individual hissasini qo‘shadi.