MADANIYATSHUNOSLIK YONDASHUVI ASOSIDA O‘QITUVCHILAR UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABI O‘QUVCHILARINI MA’NAVIY-MA’RIFIY TARBIYALASH TIZIMIDA O‘Z-O‘ZINI TARBIYALASHNI SHAKLLANTIRISHINING AHAMIYATI - Zaripova Gulbahor Komilovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: mazkur maqolada madaniyatshunoslik yondashuvi asosida o‘qituvchilar umumiy o‘rta ta’lim maktabi o‘quvchilarini ma’naviy-ma’rifiy tarbiyalash tizimida o‘z-o‘zini tarbiyalashni shakllantirishining ahamiyati haqida muallifning ilmiy-amaliy izlanishlari, nazariy tadqiqotlarini batafsil yoritishga bag‘ishlangan.