MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOOTLARIDA O'ZBEK MILLIY HARAKATLI O'YINLARNI TASHKIL QILISH - Murodov Firuz Obidovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilootlarida o'zbek milliy harakatli o'yinlarni tashkil qilish va harakatli o’yinlarni qo’llash orqali jismоniy sifatlarni tarbiyalashda jismоniy tarbiya vоsitasi sifatida harakatli o’yinlardan fоydalanish va shu asоsida maktabgacha tarbiya muassasalari sharoitida bolalarning harakat faoliyatini rivojlantirish usullari yoritilgan