O‘TKIR VA SURUNKALI PANKREATIT: XAVFLI KASALLIK ALOMATLARI - Usmonova Nigora Isroilovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada O‘tkir va surunkali pankreatit: xavfli kasallik alomatlari yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan.