BOSHLANGʻICH SINFLARDA OʻZGʻASHTIRISHI PAST BOʻLGAN OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASH METODLARI - Qarshiyeva E’zoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda o’zlashtirish past o’quvchilarni aniqlash, o’quvchilarning rivojlanganlik darajasini aniqlash, ular bilan ishlash rejalari, o’quvchilarning vaqtini joylashrirish,matn ustida ishlash, uyvazifalrini berishish, o’quvchilarimg vaqtini mazmunli tashkil qilish haqida hikoya qililnadi.