OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TALABA-QIZLARNING TADBIRKORLIK KOMPETENSIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH - Sharipova Guzal Sodiqovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada respublikamiz oliy ta’lim muassasalarida Talaba-qizlarning tadbirkorlik kompetensiyalarini takomillashtirishnining ilmiy jihatlari yoritib berilgan.