VOKAL IJROCHILIGI SINFIDA TALABALARNING IJROCHILIK MAHORATINI SHAKILLANTIRISH - Norimboy Musayev Usmanovich; Tojiboyev Muslimbek Zafardiyoro’g’l; Nemataliev Elyor Muhamadali o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Mazkurmaqoladaoliyta’limtizimiMusiqata’limitalabalariningvokalxonandaligiijromalakalarinishakillantirishningo’zigaxosxususiyatlarihaqidafikr-mulohazalaryuritilgan.