INGLIZ TILI DARSLIKLARINING TALAFFUZIGA OID MEʼYORLARI (5-6 SINFLAR) - Khaydarova Kamola Davranovna; Narzullayeva Xurshida Fayzullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
ABSTRAKT. Nutq barcha aqliy faoliyatning asosi, muloqot vositasidir. Oʻquvchilarning qiyoslash, tasniflash, umumlashtirish malakalari nutq orqali bilimlarni oʻzlashtirish jarayonida shakllanadi va nutq faoliyatida ham namoyon boʼladi Ushbu maqolada talaffuzning samaradorligi va foydaliligi haqida maʼlumotlar beriladi. Oʻquvchilarda bilim va koʼnikma shakllantiradi.