СЕМИРИШ КЕЛИБ ЧИҚИШИ ВА АНИҚЛАШ, ДАВОЛАШ ВА ОЛДИНИ ОЛИШ” МАВЗУСИ МИСОЛИДА ТАЛАБАЛАРГА “БАҲС-МУНОЗОРА” ИНТЕРФАОЛ ЎҚИТИШ УСУЛИНИ ҚЎЛЛАШ - Мухамадиева Камола Дилшод қизи; Камолова Феруза Хурсандбек қизи; Юсупов Ҳамза Сафарович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Машғулот мақсади: Талабаларга ўтган ярим аср давомида дунёда семиз инсон(тана вазни нормал кўрсатгичдан юқори) ларнинг сони уч баробарга ошганилиги, қон босими ошиши (гипертония), қандли диабет, инфаркт миокард, инсульт каби касалликларнинг дарвозаси, эканлиги сабабли, ҳозирги кунда бу тиббиётдаги долзарб мавзу эканлиги тушунтирилади.