TAʼLIM JARAYONIDA ILGʻOR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Yuldasheva Rohila Qoʻchqorovna; Bomirzayeva Maqsuda Istamqulovna; Shakarova Lobar Aktamovna; Quchqorova Gullola Janiqulovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada texnologiyalardan foydalanishning mohiyati va ta’lim sifatini oshirishdagi o’rni, hamda ahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, mazkur maqolada ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo’llash samarasi haqida fikr yuritilgan va oliy ta’lim muassasalarida ta’lim jarayoniga yangicha yondashish borasida takliflar berilgan.