BAXTSIZ HODISALARNING OLDINI OLISH - Allaberganova Sevinchoy Ruslanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kundalik turmush sharoitida yuz berishi mumkin bo’lgan turli mayishiy baxtsiz hodisalarni oldini olish tahlil qilingan.